dilluns, 12 de maig del 2014

CICLE DE CINEMA SOBRE DIVERSITAT FUNCIONAL


Des de DIVERGENTS volem convidar-vos al cicle de cinema que anem a realitzar amb la finalitat de sensibilitzar a les persones que vulguen partcipar sobre una temàtica que ens toca de ben a prop, la discapacitat i diferents aspectes com la vida independent, les relacions personals, la sexualitat, l'exclusió social, el treball... En un temps en què aquest sector està veient com estan retallant tots els seus drets i convertint-los, més si cap, en una població vulnerable de no poder accedir a les mateixes oportunitats que la resta de persones.

Posteriorment al visionat de la pel·lícula, s'encetarà un debat mediat per una persona convidada i especialitzada en l'àrea de què tracta la mateixa. 

VOS ESPEREM...


DIVERGENTS, per al suport de persones amb diversitat funcional.

diumenge, 11 de maig del 2014

Presentació de la Iniciativa Legislativa Popular per la Renda Bàsica

El dissabte 17 de maig presentem la Iniciativa Legislativa Popular per la Renda Bàsica a Xàtiva. Ens ajuntarem per conèixer què és això de la Renda Bàsica de les Iguales i generar debat entorn aquesta ferramenta més de lluita contra aquest sistema econòmic i social que empobreix i mata.

Serà a caMot a les 11.30h. I estarà amb nosaltres Manolo S. Bayona (Baladre, coordinació de lluites contra la precariedad, l'empobriment i l'exclusió social).


dilluns, 5 de maig del 2014

poemes de vida, amor i revolucions

Vos convidem a assistir a la presentació del llibre "Palabritas desinquietas", de José Miguel Martín (de Canàries), un poemari que parla de vida, d'amor i de revolucions.

Jose creu cegament en les persones, en què juntes, pas a pas, serem capaces d'aniquilar als apagadors d'albes. Que la bandera amb set estels és l'excusa per a exigir llibertat. La justícia social la utopia. Que no hi ha paraula sense acció. Que amor és revolució. I que la revolució es fa dia a dia i d'endins cap a fóra.

(Podéu conèixer més sobre l'obra i l'autor a palabritasdesinquietas.wordpress.com)

Vos esperem aquest dijous 8, a les 20h, a caMot.