FES ÚS DEL LOCAL

L’espai caMot està disponible per a realizar gairebé qualsevol tipus d’activitats; és un espai menut, però en ell caben moltes coses, especialment si són gratis, copyleft i tendeixen a generar relació entre les persones (la love revolution, en diuen alguns). Ara bé, per fer-ho cabre tot als 100m cal organització.

Si vols utilitzar l’espai, ja siga de forma puntual o periòdica, cal que...
  •  T’informes sobre la disponibilitat del local la data o dates que el vas a necessitar i, si està lliure, el demanes per tal que la resta sàpiga que eixe dia ja està ocupat. Pots fer-ho a aquesta adreça camot@hotmail.com
  • La neteja i ordre després d’utilitzar l’espai, així com el bon ús que es realitze de l’espai, i els objectes que hi ha en ell, són cosa teua –de qui si no?- i de la gent amb la que la realitzes. Escaquejar-se d’aquest tipus de tasques genera un trencament en la filosofia love revolution, tin-ho en compte!
  • Fumar al local és incompatible amb moltes de les activitats que allí es realitzen, així que, per garantir el dret de tots a utilitzar el local, no està permès. Si fumes a la porta recorda no tirar les burilles a terra, el nostre veïnat t’ha agrairà.
  • A caMot tenim equipament bàsic, consulta a veure si tenim el que necessites i, si no, porta-ho tu. Si vols deixar alguna cosa a caMot tin en compte dues coses: l’espai limitat de que disposem, i la necessitat de que siga el més diàfan possible per què es puga adaptar a totes les activitats que en ell es realitzen; i que el que deixes siga útil per a més d’una activitat. 
Important! Si el que estàs pensant organitzar té caire masclista, racista, atenta contra el medi ambient, implica exaltació de violència cap a animals, enalteix la cultura militarista, lloa l’homofòbia o és un malvat pla per conquerir el món, caMot no és el teu espai. Cas contrari: sigues benvingut!