dimecres, 25 de juny del 2008

Moviments socials a la transició


El proper divendres 27 de juny veurem la pel·licula "Llach: la revolta permanent". Aquest documental barreja la trajectòria de Lluís Llach amb els fets que van ocòrrer a Gasteiz en l'any 1976, on unes vagues van acabar amb l'assassinat de cinc personesa mans de les forces de seguretat de l'Estat.
Es tracta de parlar sobre els moviments socials durant la transició: el paper que van jugar, el distanciament (i silenciament) dels partits polítics respecte d'ells, etc.
La pel·lícula dura una hora i mitja. Intentarem començar a les 20h i després farem soparet per poder parlar sobre el tema.
Cal portar entrepà pel sopar. A CaMot posarem beguda i picaeta.
Vos esperem

2 comentaris:

Paco ha dit...

Hola a tots i totes, sóc Paco de Sócelqueveus. Sóc xativí, encara que actualment estic "exiliat" al cap i casal.
No se quines formes de funcionar teniu, però estic interesat en saber-ne més. M'agradaria coneixer-vos i si cal ajudar-vos humilment.

el meu blog: www.socelqueveus.blogspot.com

correu electrònic és:
pakuel81@hotmail.com

una forta abraçada. I perquè no?, visca Xàtiva.

Unknown ha dit...

Camotistes del meu cor !!! Quan escomenceu - o torneu a - la faena ? Teniu aquest bloc abandonat, erm, eixut - espere que l'hort estiga millor !!Prengau en compte que és la finestreta per la que vos mirem qui anem rodant pel mòn ! D'ací un mes tindre l'oportunitat de tornar a veure-vos. Fins aleshores : una molt, molt afectuosa abraçada ! ( L'enllaç amb el bloc de Toni Cucarella no funciona )