divendres, 2 de gener del 2009

Concentració a Canals: contra els assassinats a Gaza


Davant l'ofensiva israeliana contra la població palestina, diversos col.lectius i organitzacions de la Costera i la Ribera hem convocat una concentració que tindrà lloc demà DISSABTE 3 DE GENER A LES 19H a CANALS a la Plaça del Pont del Riu, sota la lloca. Després hi haurà un soparet al C.S.A. La Lloca (ben prop del lloc de la concentració) per l'autogestió i per a impulsar futures campanyes solidàries.
T'esperem!
Contra el genocidi de gaza: solidaritat, lluita i resistència!

Convoquen: C.S.A. La Lloca de Canals, Assemblea de Joves de la Costera- CAJEI, Amigues i Amics de caMot, Col.lectiu de Solidaritat de la Costera, Endavant (OSAN)- La Ribera, Ateneu Popular la Forca de Carcaixent.

Manifest:
NO AL GENOCIDI DEL POBLE PALESTÍ!

Davant els esdeveniments ocorreguts des del passat 27 de desembre a l’Orient Pròxim, en què el poble palestí està patint el setge militar més cruent des de la guerra dels Sis Dies (1957), els col·lectius i persones en lluita de la Costera, volem fer pública la nostra condemna cap a aquests atacs a la llibertat i sobirania del poble treballador palestí.

Les 420 morts que portem en set escassos dies i els milers de ferits que s’han comptabilitzat fins el moment deixen clara la gravetat de la situació propiciada pel govern capitalista i imperialista israelià amb la complicitat de l’administració nord-americana (ja siga administrada per Bush o per Obama) i d’altres estats. Israel es mostra així una vegada més com el que és: un enclau militar de l’imperialisme, una base ianqui al sí de l’enorme pou de petroli que és l’Orient Mitjà, construïda sobre el territori d’un poble, el palestí, del qual no accepta altra cosa que la més completa submissió.
Denunciem l’hipocresia de l’Estat israelià, presentant-se com a víctima, quan ha estat ell qui ha incomplit la treva signada amb Hamàs intensificant el bloqueig que exerceix sobre la franja de Gaza des que Hamàs va arribar al poder de forma democràtica. Per Israel no existeix la llei humanitària internacional, la protecció de la infància, el dret a la salut, a l’alimentació, a l’educació, a la justícia o a la mateixa vida. Davant aquesta violència quotidiana i permanent, el dret a la resistència és totalment legítim i irrenunciable.
Així, davant d'aquest genocidi, que només respon a interessos de domini i submissió de la zona, denunciem:
- Les actuacions de l’Estat israelià, similars a les utilitzades pels nazis al ghetto de Varsòvia, amb la complicitat dels hipòcrites governs occidentals i de tota la seua maquinària (des)informativa, opinió pública i demés, que pretenen justificar l’ofensiva, plantejant-la com una defensa legítima d’Israel davant el suposat terrorisme de Hamàs. És cert que Hamàs ataca, però mentre tan sols han mort 23 israelians des de principi de 2001 fins al passat estiu, han mort 3800 palestines.
- El paper del Consell de Seguretat de l'ONU, que ha sol·licitat el cessament immediat de la violència a la zona, posant en el mateix pla a víctimes i botxins, creant una falsa imatge de dos estats en guerra, quan els màxims agressors són els sionistes.
- El paper de la “comunitat internacional” que porta més de 60 anys cooperant amb l’Estat d’Israel, l’existència del qual i de l’holocaust palestí no serien possibles sense la seua complicitat.

Per tot això, exigim:
- Que es respecte el dret internacional, i finalitze el bloqueig exercit sobre Gaza, permetent l’arribada d’ajuda humanitària.
- L'aturada immediata dels atacs de l'estat israelià sobre la franja de Gaza i l'inici d'un procés de pau que finalitzi amb la constitució d'un estat palestí independent i sobirà.
- La denuncia oberta de totes les institucions que col·laboren, i defensen l'estat israelià i el genocidi contra el poble palestí, i la ruptura de relacions diplomàtiques i comercials de l’Estat espanyol amb Israel.
- Animem al boicot de tots els productes que s'hagin produït, o en algun moment de la seva producció hagin passat per l'estat sionista d'Israel. Aquests es poden identificar amb el número 729 al seu codi de barres, el número identificatiu de l'estat israelià.


Contra el genocidi de gaza: solidaritat, lluita i resistència!
Sense justícia no hi ha pau!
Visca la resistència palestina!

La Costera, 2 de gener de 2009
C.S.A. La Lloca (Canals), Assemblea de Joves de la Costera- CAJEI, Col·lectiu de Solidaritat de la Costera, Amigues i Amics de caMot, Endavant (OSAN)- La Ribera, Ateneu Popular La Forca (Carcaixent).