dijous, 28 de gener de 2010

FULLET 1. NETEJA

SAPS QUE SOLS NECESSITEM 3 PRODUCTES PER A NETEJAR TOTA UNA CASA?


… el vinagre (o llima) com a anticalcari, antigreix, desinfectant...; el sabó natural per netejar qualsevol superfície i el bicarbonat que, juntament amb líquid calent, fa les funcions del lleixiu.


Feu servir aquests productes o altres naturals per netejar la vostra casa? Conteu-nos-ho a baratagarrar@hotmail.com.


Al següent número veure'm receptes per netejar la casa d'una forma ecològica.I què guanyem utilitzant aquestos productes?


- són naturals, ja que no es basen en substàncies sintètiques, a diferència dels que es comercialitzen. És per això que són més respectuosos amb el medi ambient i amb nosaltres mateixos (està demostrat que els sintètics causen alèrgies)


- són menys tòxics i menys perillosos per als xiquetes/etes de la casa.


- Són barats i còmodes d'utilitzar i de guardar (ocupen poc d'espai a la cuina).


- Generem menys residus, ja que per una banda utilitzem menys envasos i per l'altra reutilitzem l'oli gastat per fer el sabó natural.


- No cal testar-los en animals, a diferència dels comercialitzats, que causen patiment i la mort a milers d'animals a l'any.


Molt prompte aprendrem a fer sabó natural, recordate'n de guardar l'oli gastat!


Pots informar-te millor a la nostra secció al blog de caMot: camotweb.blogspot.com; als fullets que repartirem quinzenalment; o posar-te en contacte amb nosaltres en: baratagarrar@hotmail.com o al telèfon 652111556.