dissabte, 13 de febrer de 2010

PRESENTACIÓ D'ALLÀ ON LES GRUES NIEN


El proper dissabte 20 de febrer, a les 19 hores, es presentarà a caMot el darrer llibre d'Elies Barberà, Allà on les grues nien. La presentació estarà a càrrec de David Muñoz i Elies Barberà. Elies ens contarà coses sobre el llibre. David parlarà sobre temes relacionats amb el text: les ciutats i allò urbà.

Ens agradaria que les persones que vingau s'animeu i llegiu alguns poemes del llibre o comenteu quelcom sobre el tema al qual fan relació. No tingau por per llegir millor o pitjor: no importa recitar-los bé, sinó llegir-los com cadascú els llig, compartir la forma en què cada persona ens apropiem dels textos i construim les nostres idees. Es tracta de tornar a fer servir el vell costum de juntar-se per parlar, sense guions ni experts, amb unes poques cadires i uns ditets de mistela.

Allà on les grues nien ha rebut el premi Ausiàs March de poesia en 2009. Els poemes d'Allà on les grues nien aborden aspectes de la vida urbana. Les ciutats són l'hàbitat de més de la meitat de la població mundial. Aleshores, la presentació del llibre serà una bona excusa per enraonar sobre coses que tenen a veure amb la forma de vida de tots i totes nosaltres.

Apunteu a l'agenda: dissabte a les 19 hores al local de caMot, al carrer Blanc de Xàtiva.

1 comentari:

Alietes el del Corralot ha dit...

M'ha dit un pardalot que la presentació no la fa l'autor sinó David Muñoz. Que l'autor farà de teloner o, com a molt, d'acompanyant. El llibre serà l'excusa per parlar dels temes que han servit d'esquelet a la trama dels poemes.
Això m'ha dit una grua. I jo me la crec.