diumenge, 21 d’abril de 2013

les recicladores necessitem la vostra ajuda

Hola! com sabeu, i si no ho sabeu ho podeu veure ací i ací, els dijous a caMot hi ha un taller de reciclatge de roba. Les recicladores, que cada dia fem més cosetes, necessitem una remalladora (o overlock, com diuen les modernikis), però no tenim ni un euro. Així que hem decidit apuntar-nos a una moda que mola, el craufandin’. 


No saps què és una remalladora?? És com una màquina de cosir però que permet cosir teles elàstiques (com el cotó), i tallar-les; la que s’utilitza per fer les samarretes. Amb ella, podriem ampliar molt el reciclatge de roba i els productes que elaborem. Peeeeerò val 275€.

Ah, que tampoc saps què és el craufandin’?? és una forma de treure pasta “arrimant tots el muscle” i, a canvi, es proporcionen productes o serveis en agraïment; sí, com el que vol Rajoy que fem, però en real: col·laborar entre tots per una causa que paga la pena.

Les persones que ens donen 5€ s’emportaran un embolcall personalitzat i exclusiu, el mític producte de les recicladores de caMot!!
Aquells que col·laboren amb 10€ ens podran fer un encàrreg d’un arranjament d’una peça de roba (entrar uns baixos, fer curts uns pantalons llargs…).
Si poseu 20€ vos farem una bossa de mà (per a home o dona) amb les teles que trieu.
I per als més col·laboradors, implicats, avantguardistes, solidaris, els que posen 50€, tindran els drets d’autor d’un lip dub de les recicladores de caMot (què? Tampoc sabeu què és? Doncs un vídeo-musical fet per nosaltres!!)
 
Poseu-se en contacte amb nosaltres: Sandra, Lucia, Ester o Gemma personalment, o cridar-nos per telèfon al 636151449, i vos explicarem com fer-nos aplegar els diners!!!

p.d.: feu difussió a tots aquells que considereu que els puga interessar.

Gràcies!!!