dimarts, 15 d’octubre de 2013

Capitalisme i alternatives: aquest dissabte a caMot


El proper dissabte, 19 d'octubre, tindrà lloc a caMot una xerrada sobre alternatives possibles davant la precarietat que ens envaeix. Una de les característiques del capitalisme ha sigut presentar-se a si mateix com l'única opció viable -i així ens ho diuen molts economistes "experts", mercenaris del Poder. Ara mateix, immersos en una crisi del sistema que, al mateix temps, és  una estafa, fa l'efecte que ens hàgem de veure abocats a la desesperació i/o la resignació.

Tanmateix, des de l'economia crítica se'ns explica que hi ha altres formes d'organitzar-nos: alternatives per a poder combatre la creixent misèria que ens ataca i contribuir a una societat més justa. El grup Seminari Taifa duu a terme una constant tasca pedagògica que, a més d'analitzar la nostra realitat amb un discurs lliure i objectiu, també aporta propostes a tenir en compte. Un dels seus membres, Joan Junyent, estarà a Xàtiva aquest dissabte que ve -com dèiem-, a les 18h. I ens explicarà tot això que hem dit abans amb un llenguatge senzill, marca de la casa.

L'activitat està organitzada per Endavant i caMot. Us esperem.Taifa Las pensiones no se tocan from Seminari Taifa on Vimeo.