dimecres, 23 de juny del 2010

26 Juny Concentració a la porta de Correus - Contra la crisi, la pobresa i les despeses militars

Aquest dissabte 26 de Juny vos esperem a la porta de correus a l'Albereda de Xàtiva des de les 19:30 amb motiu de fer una desfilada militar contra la crisi, la pobresa i les despeses militars. Si ho desitgeu podeu acudir amb el vostre uniforme particular amb un embut i una flor al cap.

Fullet Concentració

Amb aquesta concentració, volem exigir que les alarmants despeses militars existents siguen re orientades a cobrir les necessitats més bàsiques dels sectors més afectats per l’actual crisi econòmica, la d’aquelles famílies que tenen moltíssimes dificultats per a menjar cada dia.

Cal dir que:

-A la comarca de la Costera, al mes de maig del 2010 hi som 7.874 les persones
sense treball, el que representa una taxa d’atur prop del 20% de la població activa.
- Més de la mitat tenen un treball en precari, amb un sou al voltant de 800 euros mensuals. Del total de contractes en precari, més del 60% són dones.- Més de mil familias viuen en una situació de pobresa, amb series dificultats per arribar a fi de mes.
- Desenes i desenes de familias han sigut desnonades de les seues vivendes per no haver pogut pagar la hipoteca.

Front a tot açò:

- Les despeses militars a nivell estatal són de 18.000 milions d’euros (més de 4 bilions de pessetes). 3.000 milions d’euros més del que volen “estalviar” en aquest any i el que vé en congelació de pensions, retardament de la jubilació, disminució de recursos destinats a la llei de Dependència, retall de de l’Ajuda Oficial al “Desarrollo”…
- Les despeses militars per habitant a l’any suposen 395 euros.- Els diferents programes en armament vigents en l’actualitat suposen 29.500 milions d’euros. S’han donat subvencions a fons perdut a les industries armamentistes per valor de 14.000
milions d’euros.
- El desplegament espanyol en Afganistán ha costat més de 1.500 milions d’euros, la mateixa quantitat que s’estalviarà congelant les pensions.

Des de caMot diguem que: En una època de crisi econòmica com l’actual no podem acceptar que les despeses militars respecte al pressupost general de l’estat representen el 5% dels recursos econòmics, els quals es retrauen d’altres partides de caràcter social.
Aquests diners, es diga el que es diga, no van destinats a cap funció humanitària ni a la defensa de la societat, sinó a la preparació de guerres i al benefici dels poders econòmics que fan
d’àrbitres i policies del capitalisme salvatge que ens atenalla.

A més també volem informar-vos de que aquest dimarts començarem amb motiu de la campanya, les nostres tradicionals accions per l'objecció fiscal.

Aïr dimarts estaguerem repartint follets de la convocatòria al mercat i muntant el nostre particular estant amb el lema "Cap exercit defensa la Pau - Fem objecció fiscal" a la porta d'Hisenda, on si estàs interessat en realitzar-la et podem assessorar aquest divendres de 12:00h a 14:00h.

Fullet Objecció Fiscal

Diguem no a les despeses militars! T'esperem