dilluns, 11 d’octubre de 2010

El Raval es mou 2!!!!!!!

Ja està ací la segona edició de El Raval es mou 2!!!!

Xàtiva 15 i 16 Octubre al Barri del Raval!!!!

Divendres 15 octubre:

  • 21:00 Pregó: es llegira el pregó i donarem començament a la segona edició del Raval es mou (Plaça Pintor Tudela)
  • 22:00 Sopar baix braç, porta el teu entrepà o menjar per a compartir i et convidarem a una picadeta  (Plaça Pintor Tudela)
  • 23:00 Festa de disfresse amb cercavila pels carrers del barri amb xaranga, donarem premi a la millor disfressa i després punxa-discos (Plaça Pintor Tudela).

Dissabte 16 octubre:
  • 11:00 Jocs al parc Sarriers: durant el mati el grup Scout Jamboree s’encarregarà de fer jocs i tallers per a tots els xiquets i xiquetes.
  • 14:00 Concurs de cassoles: porta la teua cassola per a dinar tots junts. Pots inscriure't al forn del raval a la plaça Sant Joan o al correu electrònic a ravalesmou@gmail.com. (Plaça Pintor Tudela)
  • 18:00 Tertúlia sobre la historia del barri amb Toni Cucarella i Agustí Ventura, en principi serà a la Plaça Pintor Tudela
  • 21:00 Sopar popular 6€ (Plaça Pintor Tudela) Pots recollir els tikets al forn del raval a la plaça Sant Joan o al correu electrònic a ravalesmou@gmail.com.
  • 23:00 Concerts amb Hugo Mas (Cantautor Alcoià), Barbaritats (Orquestra Xativina) i Escak al Rei (Ska-Pund des de la Safor i la Vall d'Albaida) GRATIX I A LA PLAÇA.

Aquest any tornem amb més força que mai amb la col·laboració del forn del Raval, La falla del barri, el grup escolta Jamboree i els veïns del barri. A l'igual que l'anterior intentem donar una nova perspectiva a les festes del barri desaparegudes fa anys, amb l'objectiu d'enfortir els llaços entre els els veïns i les entitats que hi han al barri, a través d'una oferta d'oci diferent i altres activitats culturals, que desemboquen en la participació activa del veïnat en la gestió i dinamització del seu barri.

Vos esperem a tots i difongueu-ho, un abraç i ens vegem als als carrers del Raval.