dijous, 2 de febrer del 2012

Solidaritat amb el Parc Alcosa



Els col·lectius de La Costera signants d’aquest manifest en solidaritat amb les veïnes del Parc Alcosa volem manifestar el següent: 
  • La nostra plena solidaritat amb les veïnes del Parc Alcosa els quals estan pagant de manera cruel les conseqüències de les nombroses retallades que estem patint de mans de la Generalitat Valenciana. Actualment hi ha  3 persones en vaga de fam perquè fa  6 mesos que no poden tirar el projecte comunitari endavant, 30 persones que veuen els seus sous a les mans dels polítics, 70 dies d'estança indefinida a la capital del Túria, i fins a 320000€ de deute que ofega i assassina el projecte comunitari i social "Nosotr@s Mism@s". 
  • La nostra plena solidaritat i afecte amb les 3 persones que estan en vaga de fam per denunciar aquesta situació, amb els milers de persones que s’estan manifestant a València  i a la comarca de l’Horta per mostrar la seua solidaritat amb les companyes del Parc Alcosa... En definitiva, amb totes aquelles persones que estan lluitant perquè la Generalitat pague el que deu. 
  • Reconeixem la tasca dels veïns de la Koordinadora de Kol·lectius del Parke, exemple de la lluita pels drets, exemple de solidaritat amb la resta de retallades, exemple de complicitat col·lectiva, exemple de trinxera indefinida que no està disposada a donar un pas enrere.
Ànims, Solidaritat Parke Alkosa!
caMot / Endavant / Raval Viu / Plataforma contra la crisi i les retallades / Col·lectiu de Solidaritat de la Costera