dilluns, 10 de març de 2008

Que es LA CANYOTA?

PUNT D'INFORMACIÓ SOBRE DRETS SOCIALS

"LA CANYOTA"

Dilluns dia 3 de març de 2008 s'obrí al públic el Punt d'Informació Sobre Drets Socials "La Canyota".

La Canyota és un projecte impulsat conjuntament per Camot, el Col·lectiu de Solidaritat de la Costera i Zambra Iniciatives per a l'Acció Social.


L'objectiu de la Canyota és oferir informació i assessorament a totes les persones que ho necessiten per tal que puguen fer efectius els seus drets socials. Preferentment informarem sobre prestacions i serveis adreçats a les persones amb menys recursos.

Sovint són les persones més empobrides aquelles amb menor informació sobre els drets que tenen. La intenció de la Canyota és que ningú no es quede, per falta d'informació, sense exercir i gaudir els seus drets.

Entre les persones que atendran a la gent que s'acoste a la Canyota hi ha treballadores socials i persones qualificades per oferir informació. Actualment també hi ha tres estudiants de la Universitat de València realitzant pràctiques formatives a la Canyota.

Des de la Canyota s'editaran materials que siguen útils per tal de realitzar demandes i gestions davant de les Administracions. També s'editaran textos d'anàlisi sobre qüestions relacionades amb els drets socials. El primer text que eixirà publicat és un anàlisi comparatiu entre la renda garantida de ciutadania i la renda bàsica dels iguals.

La Canyota està ubicat al número 9 del carrer Blanc de Xàtiva. L'horari inicialment serà els dilluns de 18 a 20h.

A més de l'atenció directa existeix un telèfon al qual qui ho necessite pot cridar per demanar informació. Aquest telèfon és el 692 631 308.

Per a més informació podeu escriure a camot@hotmail.com o a lacanyota@gmail.com

2 comentaris:

El Penjoll ha dit...

Salutacions des del Penjoll!!

http://www.elpenjoll.blogspot.com/

elpenjoll@gmail.com

Anònim ha dit...

En el Penjoll s'hi parlen de vosté, com en les tertúlies de la COPE.

Algun dels més activistes és militant del PP, com el gosset de l'alcalde, l'alter ego cibernètic del Rus que es dedica a muntar follons en els foros.