dilluns, 7 d’abril de 2008

PROGRAMACIÓ DEL MES D'ABRIL

Des del CaMot estem preparant per a aquest mes d'abril unes activitats amb el títol de
"CONTRA LES GUERRES"


De moment:

Divendres 11 abril

A les 20.30h Projecció de la pel·lícula "Las tortugas también vuelan" (Bahman Ghobadi, 2004) en CaMot, (c/ Blanc nº 9, Xàtiva) introduïda per Vicent Garcia.

Direcció i guió: Bahman Ghobadi.
Països: Irán e Iraq.
Any: 2004.
Duració: 95 min.
Gènere: Drama.
Interpretació: Avaz Latif (Agrin), Soran Ebrahim (Kak), Hiresh Feysal Rahman (Hangao), Saddam Hossein Feysal (Pasheo), Abdol Rahman Karim (Rega), Ajil Zibari (Shirko).
Producció: Bahman Ghobadi, Hamid Ghavami, Batin Ghobadi, Hamid Karimi y Babak Amini.
Música: Hossein Ali Zadeh.
Fotografía: Shahryar Assadi.
Disseny de producció: Bahman Ghobadi.
Sinopsi: Els habitants d'un Poblet del Kurdistan iraquià, en la frontera entre Iran i Turquia, busquen desesperadament un antena parabòlica per a aconseguir notícies sobre imminent atac d'Estats Units contra l'Iraq. Un nen mutilat, acompanyat per la seva germana i un nen xicotet, té una premonició: la guerra està cada vegada més prop...

I a les 22.15 Sopar i debat al mateix lloc, (qui vulga fer alguna "aportació alimentària" ja sabeu, seria bo que ho fereu saber i de pas que confirmareu l'assistència per a poder organitzar-ho millor enviant un correu a camot@hotmail.com S'AGRAIRÀ MOLT LA COL·LABORACIÓ! )


Del dilluns 14 al 17 d'Abril

Tindrà lloc a València, tant al Campus de Tarongers, com a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació els seminaris impartits per la gent de Zambra, Baladre, La Koordinadora de Kol·lectius del Parke i per els membres de la nostre Punt d'Informació la Canyota amb el titol "Hi han alternatives a la Unió Europea? Renta bàsica de les iguals... i molt més". Per a més informació consulteu aquest enllaç:
http://www.redasociativa.org/zambra/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=21El diumenge 20 abril

Excursió al barranc dels tarongers, ruta per els molins de la contornà. (en breu més informació)Està per confirmar

- Xerrada de l'Associació Dones de Negre, un grup internacional de dones per la pau.


- Xerrada de l’Associació Palestina Lliure, grup internacional que defensa la pau en aquell país.Informarem puntualment d'aquestes activitats. Per més informació podeu telefonar al 96 228 36 97 o escriure a camot@hotmail.com