dimecres, 26 de novembre del 2008

Ja està al carrer el disc "Músiques de l'Holocaust"



Els amics Imma i Aleix ens han enviat un correu per avisar-nos que ja ha eixit el disc amb la gravació de l'espectacle "Músiques de l'Holocaust". Aquest espectacle del Brossa Quartet de Corda, al qual estan acompanyats per la magnífica interpretació d'Elies Barberà i pel genial Gregori Ferrer (qui ha fet a més els arranjaments), ha estat representat a molts llocs del Principat i, malauradament, a només un grapat del País Valencià, un dels quals va ser Xàtiva, a un concert orgaitzat per CaMot. Als qui no heu pogut gaudir del concert vos recomanem el disc i als qui ja heu vist l'espectacle no cal que vos el recomanem, dnocs ja sabeu la qualitat del mateix. Vos deixem les lletres que ens han fet arribar Imma i Aleix:


Salut!

Finalment ja ha sortit el primer cd del Brossa Quartet de Corda!

Després d'una temporada més llarga del compte esperant-lo ens fa moltíssima il·lusió informar-vos que "Músiques de l'Holocaust" (Brossa Quartet de Corda+Grregori Ferrer a l'acordió i Elies Barberà a la veu) ja ha estat editat! (TempsRecord, 2008, amb llibret extens a l'interior)
Si el voleu adquirir o fer-hi una ullada de moment el podeu trobar a la pàgina web

http://www.vesc.cat/ca/botiga?page=1

o www.vesc.cat (secció botiga)

Sinó, ben aviat el trobareu a totes les botigues però haureu de tenir uns dies de paciència perquè tot just ara comencen a distribuir-lo...

Per cert, si ho voleu sentir en directe aquest proper diumenge 30 de novembre som a Taradell tocant això mateix. I sinó reserveu-vos el 31 de gener a l'Auditori de Terrassa que en farem la presentació oficial!

Una abraçada!
Aleix - Imma

per més info
www.brossaquartet.com