diumenge, 8 de febrer del 2009

Avancem mitja hora l’acte-xocolatada de lliurament dels Premis Blocs de les Comarques Centrals


[Rebut del Penjoll. Amb la publicació d'aquest post les Amigues de caMot també ens afegim a la invitació per tal que acudiu a la presentació del llibre sobre el bombardeig de Xàtiva]

No és que El Penjoll. Art de Paraula s’apunte a un bombardeig (i més, si no ens han convidat), però creguem que val la pena avançar mitja hora l’acte de lliurament dels Premis Blocs de les Comarques Centrals per a facilitar que, aquells assistents que vullguen, també puguen anar a la presentació del llibre El bombardeig de Xàtiva. Llistat de víctimes definitiu, un recull d’estudis de Germán Ramírez Aledón i altres col·laboradors, editat per Ulleye, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva, el dissabte 14 de febrer a les 19’30h.

Una vesprada del dia dels enamorats completa a Xàtiva. Recordeu:

- A les 18’30h: Acte-xocolatada de lliurament dels Premis Blocs de les Comarques Centrals, al local que els amics i amigues de Camot tenen al carrer Blanc nº9 (No oblideu que tothom està convidat, però que cal confirmar l’assistència per e-mail: elpenjoll@gmail.com)

- A les 19’30h: Presentació del llibre El bombardeig de Xàtiva. Llistat de víctimes definitiu, a càrrec de Manuel Casesnoves, a la Casa de la Cultura.