diumenge, 31 d’octubre del 2010

Després de la vaga a l'Escoleta


L'Escoleta Popular -o simplement L'Escoleta- és el nom que li donem al taller que fem a caMot tots els dimecres de 19:30 h a 21:30 h.

Setmanalment, ens reunim un grup de persones per tal de formar-nos, reflexionant en veu alta a partir de diferents textos. Busquem sempre una perspectiva crítica envers la realitat social i política que ens envolta.

L'Escoleta pretén ser això: formació. O autoformació. Però, de tant en tant, tractem d'anar més enllà de les parets del local de caMot, arribar a interactuar amb eixa realitat que esmentàvem abans per tal de transformar-la.

Ara mateix estem immersos en la reflexió sobre la situació de post-vaga general. Fa poc vam llegir un interessant article d'Esther Vivas i Josep Maria Antentas que porta per títol "Ampliant horitzons després del 29S".

Us convidem a pegar-li una ullada i, també, a que vingueu algun dimecres al nostre local. L'Escoleta Popular es troba sempre oberta a noves incorporacions.

1 comentari:

El Penjoll ha dit...

No feu faltes d'orografia y escribiu bons post per que esteu participan en els 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià

2ons Premis Blocs de les Comarques Centrals del PV 2010, El Penjoll

Sord y que Deú bos pille confeçats!