dimecres, 31 de desembre del 2008

ATUREM ELS ASSASSINATS A GAZA!


Ahir a València quasi mil persones es concentraren per concemnar els assassinats que Israel està cometent contra les persones que viuen a Palestina.

És necessari augmentar la pressió contra els governs occidentals per tal que no miren cap a l'altre costat. Des de caMot vos animem a què feu tot allò que estiga a les vostres mans: participeu a les concentracions o manifestacions que s'organitzen, escriviu correus de repulsa i envieu-los a les pàgines de les institucions (ambaixades, ministeris...).

El proper dissabte dia 3 de gener les amigues del CSA La Lloca de Canals, juntament amb altres col·lectius han organitzat una concentració a Canals. Vos informarem tan prompte com estiga possible de l'hora i el lloc.

D'altra banda, el mateix dissabte pel matí, a les 10:30 hores, hem quedat en veure'ns al local de caMot (al carrer Blanc, 9) per preparar una xicoteta acció que es pretén fer a Xàtiva el dia 5 de gener. Qui estiga interessat o interessada pot acudir.

Vos deixem uns enllaços amb informació interessant. El primer és de Rebelión i és un article que parla dels tòpics que estan escampant-se sobre Gaza (piqueu ací). El següent enllaç és de Vilaweb, una notícia que fa un breu repàs als darrers mesos (piqueu ací). També a Vilaweb trobareu un recull de pàgines de solidaritat amb el poble palestí de les quals podreu treure informació sobre el conflicte i sobre les accions en solidaritat (piqueu ací). A Kaos en la Red també trobareu notícies i articles de reflexió interessants sobre la situació a Gaza.