dijous, 4 de desembre del 2008

Curs d'introducció a la protecció del medi ambient



El proper divendres 12 de desembre a les 19:30 hores tindrà lloc a la seu de caMot la realització del curs sobre voluntariat mediambiental.

Durant la primera part es parlarà de quina és la situació ambiental i ecològica a nivell general. També farem una ullada a les interrelacions entre societat i medi ambient, veient com estan connectats de forma complexa els sistemes socials amb els ecosistemes. Farem un ràpid repàs a les diferents perspectives i posicionaments dels grups de ecologistes. Finalment, comptarem amb la presència de dues entitats que ens contaran la seua experiència en aquest àmbit.

La sessió començarà a les 19:30h i finalitzarem sopant al local de caMot. Durant el sopar tindrà lloc l'exposició de les experiències. Recordeu que cal confirmar assistència al sopar per tal de preveure el menjar necessari.

Aquelles persones que no esteu inscrites als cursos, el maeix divendres podeu inscriure-vos (però feu un correu a camot@hotmail.com avisant per preveure el sopar). També podeu trobar el full d'inscripció a aquesta web.