diumenge, 21 de desembre del 2008

Caravana i calendaris de suport al Sàhara


Amics del Poble Saharaui de Xàtiva ens ha informat que està portant a terme una campanya per arreplegar aliments pels camapaments saharauis. El punt de recollida permanent d'aliments serà la Casa de la Joventut.

Ens informen que el diumenge 21 de desembre eixiran a l'Albereda i posaran un punt d'informació on donaran més detalls de les seues activitats.

També és podrà adquirir el CALENDARI SOLIDARI que cada any edita Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva (per només 3 euros). Aquest any el calendari està dedicat als Campaments de Refugiats i es poden veure fotos dels xiquests/es que passen l'estiu a la comarca i fotos de la realitat amb què conviuen cada dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amics del Poble Saharauí de Xàtiva ha editat de nou un calendari solidari amb el Poble Sahrauí. A les seues pàgines es podran trobar les fotos dels xiquets i xiquetes sahrauís que l’estiu passat van estar a les ciutats de Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera. Enguany, el calendari ha estat dedicat als Campaments de Refugiats i es pot veure alguns detalls de la realitat on conviuen. Les fotos han estat realitzades per la gent de l’associació en els viatges que han realitzat als Campaments. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu simbòlic de 3 euros a les llibreries El Vaixell, La Costera i al quiosc-papereria La Tella.